SK Miletín vs. Jiskra Hořice „B“   2:1 (2:0)

Branky: 27. Urban, 32. Horák – 62. Trejbal

ŽK: 0:1

Rozhodčí: Hron

Sestava: M.Kněžourek – Nosek, Machačka, Samek, Brentner – Bartoníček, Krátký, Urban, Jukl – Horák (65. F.Lánský), Nálevka

Za příznivého fotbalového počasí zavítalo  na miletinský pažit béčko Hořic. Úvodní minuty byly spíše oťukávanou, oba týmy si nedokázaly vytvořit žádnou výraznější příležitost. Od 20.min se začali více prosazovat domácí a tuto svoji převahu dokázali vyjádřit i brankově. Ve 27.min se po rohovém kopu trefil Urban a o pět minut později zajistil domácím barvám dvoubrankové vedení zcela nekrytý Horák, kterého na zadní tyči našel centrem Bartoníček. Do poločasového hvizdu rozhodčího Hrona se již nic významného neudálo.

Poločasová přestávka naprosto změnila obraz hry. V první půli lepší domácí si o svém výkonu mohli jen nechat zdát a Hořice tak vycítily šanci zkorigovat pro ně nepříznivý vývoj utkání. Přestože se do vyložených šancí nedostávaly, měla domácí obrana plné ruce práce. V 61. min faulovala na hranici velkého vápna pronikajícího Poura a následný přímák trefil Trejbal přesně a snížil na 2:1. O lepší výsledek hosty připravila především špatná finální přihrávka díky níž „zazdili“ mnoho slibně se rozvíjejících akcí. Naopak domácí během druhého poločasu neměli žádnou výraznější šanci a protrápili se tak k vítězství..