SK Miletín : Sokol Libuň 7:2 (4:0)

Áčko si pohrálo s Libuní a nastřílelo ji sedm branek. Za vítězstvím směřovali domácí již od první minuty, v 8.min se poprvé radovali z úvodní branky. Po nacvičeném signálu propálil Nosek z hranice velkého vápna vše a míč zastavila až síť za Krouzou. Ve 12.min musel pro zranění v dresu domácích odstoupit Nálevka, nahradil ho A. Lánský, který tak nastoupil poprvé od června, kdy si v posledním zápase v krajské soutěži přivodil zlomeninu klíční kosti. Další branka v síti hostí na sebe nenechala dlouho čekat, nejhezčí akci utkání v podání Samka a Krátkého druhý jmenovaný zakončil technickou střelou k levé tyči libuňské branky a zvýšil na 2:0. Tato branka vcelku nepochopitelně ukončila aktivitu a herní pohodu domácích. Ve 23.min dali o sobě poprvé vědět i hosté pozorný Kafka však byl na místě. I přes herní polevení se podařilo domácím o osudu utkání rozhodnout již do poločasu, ve 29.min si Juklův centr nechytatelně srazil do vlastní sítě hostující obránce a ve 44.min po rohovém kopu a následném závaru byl nejdříve u míče Hátle, který pohodlně zvýšil již na 4:0. Avšak do druhého dějství vstoupili domácí velmi laxně a „odměnou“ jim za to byla branka Přikryla, který hned ve 47.min snížil z pohledu hostí na 1:4. Miletín pak v 52.min přežil dvě další slibné šance hostí, které však brankou neskončily. Ale zahřmělo na druhé straně, Machačka centroval před branku, kde v osobním souboji s brankařem byl důraznější Hátle a opět vrátil domácím čtyřbrankové vedení. V 65.min nebyla domácím uznána branka Horáka, který ji vstřelil z postavení mimo hru. V 67.min po zbytečném faulu Samka dostala Libuň výhodu pokutového kopu, který s přehledem proměnil opět Přikryl. Žádné zdramatizování zápasu však Miletín nedovolil,v 70.min z těžkého úhlu přeloboval Krouzu Machačka, míč sice skončil na tyči avšak dorážka nebyla žádný problém pro skoro nejlepšího střelce domácích Kučeru – 6:2. Když pak v 85.min nabídla svou minelou hostující obrana samostatný únik Machačkovi, zrodila se sedmá branka v libuňské brance.

Miletín odehrál krom druhé poloviny první půle dobrý zápas, který pouze kalí zranění Nálevky a zbytečně inkasované branky. Výkon a body bude nutné potvrdit i v dalším domácím utkání, kdy k nám v sobutu zavítá SK Hošek Robousy.

Sestava: Kafka – Kučera, Urban, Samek, Nosek – Jukl, Machačka, Krátký, Hátle (70. Poláček) – Nálevka (12.Lánský,88.Rais), Horák

Fotografie ze zápasu najdete zde.