Sokol Jičíněves : SK Miletín  1:2 (1:1)

Velmi důležité ale zároveň těžce vydolované body přiváží áčko z Jičíněvse. Sice se zastavil brankostroj v podání našich hráčů, ale dvě branky vstřelené na hřišti soupeře na tři body stačily. V sestavě chyběl pro pracovní povinnosti Samek, kterého po doléčeném zranění nahradil Šimůnek a na postu brankáře nastoupil Karban, jenž nahradil Kafku.Na vizuelně dobře připravené hrací ploše, avšak notně hrbolaté se bůhvíjakého fotbalové představení nekonalo.  V 6.min skončil centrovaný míč z kopačky Jukla na břevně překvapeného domácícho brankáře. První šance domácích se datuje ke 13.min, nebezpečnou střelu však miletínská obrana zblokovala. Tutová šance se zrodila na opačné straně, v 21.min byl ve výhodné střelecké pozici Hátle, avšak tak dlouho se rozmýšlel jak zakončit, až ho domácí obrana o míč připravila. Ve 23.min se k odraženému míči dostal na hranici velkého vápna Machačka, jeho povedenou střelu domácí brankář vyrazil na roh. Z něho autor střely našel hlavu Kučery, jenž potvrdil svou střeleckou formu – 0:1. Hosté se po vstřelené brance rozehráli a k vidění byly i některé fotbalovější momenty. Do velké šance se dostal ve 31.min Krátký, však zakončení zbrkle uspěchal a vystřelil i mimo tyče jičíněvské branky. Bohužel pro hosty přišla 34.min, kdy domácí zahrávali z poloviny hřiště trestný kop, Karban prohrál souboj ve vzduchu s Pankrácem a míč doskákal do branky hostí i přes snahu Šimůnka ho ještě na brankové čáře vykopnout – 1:1. To co se nepovedlo Šimůnkovi se povedlo v 41.min jednomu z domácích hráčů, který u tyče vykopl míč směřující do branky z trestného kopu Machačky.

Druhý poločas se odehrával již výhradně podle not hostujících hráčů, v 50.min se do zakončení dral Machačka, avšak bez efektu, střelecké pokusy Hátleho, Horáka či Jukla mířily shodně mimo branku domácích. Klinickou smrt přežili hosté v 65.min, kdy Urban špatnou zpětnou přihrávkou Karbanovi nabídl tutovku domácímu hráči, který po kličce miletínskému brankáři neuvěřitelně netrefil z úrovně penalty opuštěnou branku!! Na další minuty se hra opět usadila na domácí polovině, v 70.min málem podruhé v utkání zafungovala „rohová“souhra Machačka-Kučera, tentokrát střelec úvodní branky utkání rozezvonil pouze břevno Jičíněvsi. V 73.min se k zakončení uvnitř domácího pokutového území dostal Machačka a jeho střela jen o několik centimetrů minula levou šibenici. V 78.min přišel nepochopitelný (a zdaleka né první!!) zkrat hostujícího Noska, který v přerušené hře oplácel domácímu hráči a z rukou hlavního sudího uviděl červenou kartu. V tento okamžik jen málokdo věřil,že Miletín odveze všechny tři body. Ale pak přišla 86.min, ve které Krátký geniální přihrávkou našel za obranou Horáka, který křižnou střelou podél brankáře vystřelil hostům vítězství – 1:2. Zbytek základní hrací doby a nastavení si miletínští hráči i za cenu taktického zdržování v pohodě pohlídali a připsali si do tabulky další tři body za vítězství. To bude nutné potvrdit v dalším domácím zápase, ve kterém se střetnou s týmem Valdic.

Branky hostí: 23. Kučera, 86. Horák

ŽK: 2:1 (88. Nálevka)

ČK: 0:1 (78.Nosek)

Sestava: Karban – Nosek, Urban, Šimůnek, Kučera – Bartoníček, Machačka, Krátký, Jukl – Horák (89. L.Kněžourek), Hátle (52. Nálevka)