Ve třetím hracím kole veze mladší přípravka body za výhru po penaltách nad třetím týmem tabulky Libání a prohru s domácím Kopidlnem, kterému dokázala vzdorovat pouze první poločas.

V pvním zápase proti třetí Libáni miletínští zaspali začátek a prohrávali již 3:0. Do přestávky ještě stihl zakroutit balón do branky z přímého kopu kapitán týmu Kuba Vondrouš a snížil tak na 3:1. Do druhého poločasu trenéři vyměnili brankáře, místo Matěje Němečka se postavil mezi tyče Pepíno Hanzlík. A během několika minut lovil míč a prohrávali jsme již 4:1. Jenže pak se začaly dít věci. Nejmenší ze všech, Šimon Machačka se prosmykl až před prázdnou branku a svou první brankou v kariéře zavelel k obratu. Po rohu, který rozehrál Matěj Němeček si naběhl na roh „vápna“ Kuba Vondrouš a z první propálil vše, co stálo v cestě. 4:3. O zaslouženou remízu se zasloužil Matěj Němeček a kopaly se tak penalty o to, kdo bude mít dva body ze zápasu. Z pěti nominových: Vondrouš, Němeček, Hanzlík, Jalový, Kozák se nikdo nemýlil a když Matěj Neměček nepustil za svá záda čtyři pokutové kopy, mohli se naši nejmenší radovat z nečekané, ale zasloužené a vybojované výhry.

Ve druhém zápase proti domácímu Kopidlnu jsme sehráli vyrovnaný první poločas, avšak před koncem jsme přeci jen inkasovali. Pro posílení ofenzivních řad trenéři opět prostřídali golmana, tentokráte to však k obratu, jako v prvním zápase nevedlo. Kopidlno do druhého poločasu vlétlo a během chvilky vedlo už 4:0. Za tohoto stavu se probudili i naši a skore zkorigovali goly Vondrouše a Němečka, poslední slovo však měli domácí a zaslouženě vyhráli 5:2.

V našich dresech bojovali:  Němeček – Jalový, Vondrouš – Kozák, Hanzlík – Machačka, A. Přibyl, Korda, Paulus.