Mladší přípravka měla na domácím pažitu těžké soupeře v podání FC Hradec Králové, Trutnova a Dvora Králové nad Labem. Tým nastoupil v plné sestavě Chmelík – M.Vaniš,S.Lánský,Petřík,Holečková,Jurenka,Kulina,Kulinová,T.Lánský

Miletín – Dvůr Kr. I    4 – 1  3xT.Lánský, 1xKulinová

Miletín – Dvůr Kr. II   1 – 2  1xKulinová

V celkovém součtu výhra, střelecky se zaskvěl Tadeáš, s podporou spoluhráčů a s vítězstvím v kapse se mohli postavit nejtěžšímu soupeři ve skupině.

Miletín – Hr. Králové I    3 – 9    3xT.Lánský

Miletín – Hr. Králové II   1 – 5    1xHolečková

Proti tak těžkému soupeři to je přes prohru výsledek, který znamená, že se museli všichni vydat ze svých sil, které jim chyběly v posledním zápase. Opět se prosadil Tadeáš se 3góly.

Miletín – Trutnov I    1 – 6           1xT.Lánský

Miletín – Trutnov II   1 – 7           1xT.Lánský

V posledním zápase už docházely síly a proto dali po jednom góle v obou poločasech. Přesto si všichni dostatečně zahráli a prověřili své fotbalové dovednosti. Trenéři jistě bedlivě sledovali herní projev a pozorovali kde je potřeba zapracovat v tréninku na zlepšení. Střeleckým tahounem týmu je Tadeáš Lánský, který se pravidelně prosazuje na každém turnaji a pravidelně nastupuje i za starší přípravku, kde se také prosazuje svými góly. Na závěr je, ale potřeba pochválit všechny za snahu, přístup, bojovnost a chuť hrát fotbal. A těšit se za týden na další zápasy.

Autor: Jan Vaniš