SK Miletín : Sokol Roudnice  1:0 (1:0)
Branka: Kněžourek L.
Sestava: Kafka – Drahonínský (46.Voundrouš D.), Machačka, Stránský, Nosek – Krátký (88. Kulhánek), Kněžourek, Leplt, Bartoníček – Urban (81. Balihar), KulinaUtkání jsme z důvodu probíhající rekonstrukce kabin a trávníku přeložili po dohodě k soupeři a k samotnému zápasu odjeli bez dovolenkujících Němečka, Hátleho, Nálevky a pracujícího F.Vondrouše.
„Hostující“ Roudnice začala aktivně a již ve 2.min zakončovala slibnou akci střelou mimo naši branku. Byla to zřejmě předzvěst toho, že v sobotu roudniční hráči brnaky nedocílí ani z těch nejvyloženějších šancí. První z řady „tutovek“ přišla v 16.min, kdy se výborným zákrokem nohou blýskl náš brankář Kafka. Živo bylo ale i na druhé straně nejprve Urban zřejmě okoukal střelecký um od roudnických útočníků a netrefil v dobré příležitosti brankovou konstrukci, aby následně přeci jen měl prsty (na nohou) ve vedoucí brance Miletína, když zpětnou přihrávkou za vápno vybídl Kněžourka ke střele, která skončila v síti. Logicky tato situace vyústila ke zvýšeným obrátkám účastníka I.A třídy a do poločasu jeho borci zazdili další dvě tutovky. To se na druhé straně povedlo i Bartoníčkovi, který přeloboval nejen roudnického brankáře ale i branku.
Druhý poločas byl ze strany  Miletín špatný a jen silou vůle držel jednobrankové vedení. Nutno podotknout, že si Roudnice v druhé půli vypracovala ještě méně tutovek než v té první, avšak ošemetných situací bylo před naší brankou nesčetně. Při notné dávce štěstí „domácích“ hráčů z Miletína se diváci už branky nedočkali a tak si Miletín vybojoval právo vyzvat v 1. kole Poháru hejtmana účastníka krajského přeboru TJ Červený Kostelec.