SK Miletín „A“ vs. TJ Slavoj Předměřice nad Labem 2:0 (2:0)
Branky: Novotný, Minich
V úvodním kole „náhradní“ soutěže za zrušený zbytek sezony 2019/2020 jsme se utkali s účastníkem druhé skupiny I.B třídy Královéhradeckého kraje Předměřicemi nad Labem. Od úvodního hvizdu byli naši hráči aktivnější a svoji aktivitu dokázali poměrně brzy i vyjádřit střelecky. Nejprve se po pohledné akci Vencl – Novotný – Hátle dostal k zakončení Novotný a křížnou střelou ke vzdálenější tyči oslavil gólově svůj návrat do soutěžního utkání po vleklém zranění kolene. Ve 22.min další pohlednou zakončil poloakrobaticky Minich a domácí Miletín vedl již o dvě branky. Málokdo z přítomných diváků by si v tento okamžik pomyslel, že to byla do konce utkání poslední branka, kterou jim aktéři nabídli. Již během prvního poločasu kvalita hry opadla, přesto byly k vidění další vyložené brankové příležitosti domácích.
Hosté hrající v úsporném režimu se dokázali pouze vzácně prokombinovat k výraznějším ohrožení Richterovy branky,naopak naši borci spálili další příležitosti, které volali po změně skóre. Postupně se na hřiště v domácím dresu dostali všichni střídající hráči a jelikož ani jim se nepodařilo proměnit své brankové příležitosti, skončilo utkání hubeným vítězstvím 2:0 ve prospěch domácího Miletína.

Sestava: Richter – Paulus (74. O.Kožíšek), Lámr, Minich,Nosek, Vencl – Jalový (46. Kňourek), Novotný (55. Hasni Agrebi Marwen), Kulina, Jukl (69. Táborský) – Hátle (59. Urban)