SK Miletín „B“ – SK Sobotka „B“ 4:2 (0:0)
Branky: Kulhánek 2, Nálevka, Dubec

Kafka – Šotola (46.Drahonínský), Kožíšek T. (46.Hátle), Leplt, Brzek – Dubec, Kněžourek, Němeček, Nálevka – Balihar P. (78.Zdeněk), Jalový (46.Kulhánek)


Za úmorného nedělního vedra jsme na domácím hřišti přivítali rezervu Sobotky. V sestavě jsme udělali pár změn, neboť na domácí zápasy je účast mnohem lepší než na zápasy venku. Chyběl nám zraněný kapitán Žabák a z různých důvodů Kožíšek O., Vondrouš a Blažek. Z áčka nás posílili hráči, kteří z různých důvodů nezasáhli do sobotního utkání (Hátle, Němeček a Kanár).
První poločas se na naší hře asi podepsalo panující vedro, neboť jsme směrem dopředu skoro nic nevymysleli. Nesmíme zapomenout střelu Dubce a pak Balů nedosáhl jen o centimetr ve skluzu na centr z pravé strany. Poločasový výsledek 0-0 byl pro obě strany zasloužený.

O přestávce jsme provedli tři změny v sestavě. Chvíli po změně stran přišel Nálevkův centr z pravé strany, na který si naběhl kanonýr Kulhánek a nekompromisně zavěsil. Soupeř nerezignoval a z jednoho útoku, kdy jsme přestali hrát a mysleli si, že balon byl v autu, útočník hostů doklepával do prázdné branky. Poté opět kontroval Kulhánek, který střelou za vápnem svoji silnou levačkou rozvlnil podruhé síť v brance hostí. Hosté zbraně nesložili a opět zdramatizovali zápas vyrovnávací brankou. Poté jsme se snažili vstřelit vítěznou branku, ale naše střelecké pokusy buď končily mimo branku, na tyčce či zákrokem gólmana. Deset minut před koncem zápasu se k odraženému balonu dostal Nálevka a jeho střela si po skoro dvou letech našla cestu do sítě. V devadesáté minutě stanovil konečný výsledek kladenským nártem Dubec, který zaznamenal branku v druhém utkání po sobě. V nastaveném čase odmítl Jindra hattrick a jeho střela z vápna se otřela jen o břevno.

Příští týden zajíždíme do Železnice, kde jsme loni vyhráli na penalty. Snad bude účast stejně vysoká jako na domácí utkání.