TJ Sokol Nepolisy – SK Miletín „A“ 4:9 (2:3)
Branky: Urban 3, Němeček, Jukl, Hátle, Bartoníček, Kulina, Kožíšek O.

Richter – Nosek, Kněžourek, Lámr (76. Kožíšek), Jukl – Nálevka, Němeček, Hátle, Bartoníček – Kulina (80. Kulhánek), Urban, (69. Drahonínský)


K poslednímu zápasu sezóny odjížděl náš A tým na půdu Nepolis. V tomto zápase nám již prakticky o nic nešlo, o tom hovořila i naše sestava, když se z různých důvodů omluvili Machačka, Ročín, Krátký, Novotný, Vondrouš a Krušina. Odjížděli jsme tedy s cílem alespoň důstojně zakončit působení v 1. A třídě.

Od začátku se hrál velice útočný fotbal s šancemi na obou stranách, naše družstvo však bylo o gól produktivnější a tak se odcházelo do šaten za stavu 3:2 pro naše barvy.

Ve druhé půli jsme od začátku na soupeře vlétli a brzy nebylo o našem vítězství pochyb. A když v 80. minutě při svém premiérovém startu přidal Ondra Kožíšek i premiérový gól v 1. A třídě, šlo pouze o to, zda domácím nakonec dáme desítku! To se nám ale i přes množství šancí nepodařilo a tak utkání skončilo naším jednoznačným vítězstvím 9:4. Za přístup k tomuto utkání si zaslouží pochvalu všichni zúčatnění!

Milan Havlík – vedoucí mužstva (domácí):
Chtěli jsme si zápas užít, párty byla připravená, ale místo toho naši borci zápas totálně odflákli a tak jsme si udělali pouze ostudu. Neomluvitelné, hosté si v našem průchoďáku s chutí zastříleli.
Kraus – vedoucí mužstva (hosté):

K našemu poslednímu zápasu v l.A třídě jsme odjížděli bez pěti hráčů základní sestavy. Naším cílem i přes tuto skutečnost bylo důstojně zakončit naše působení v této soutěži. Tento cíl jsme i díky přístupu domácích hráčů splnili ne na sto, ale na dvě stě procent. Za to jak se k zápasu postavili naši hráči pod vedením J.Kulhánka zaslouží pochvalu.

Diváků: 100
Rozhodčí: Franěk