Sokol Třebeš – SK Miletín „A“ 5:1 (1:1)
Branky: Urban, Ročín

Richter – Nálevka (65.Kněžourek), Nosek, Machačka, Jukl (70.Lámr) – Bartoníček (61.Kulina) – Ročin (72.Kulhánek), Krátký, Němeček, Hátle – Urban


V dalším utkání jsme zajížděli na hřiště Třebše, kde jsme opět potřebovali získat všechny tři body. K utkání nemohli nastoupit Krušina, Vondrouš a Novotný.

V prvním poločase hrály oba týmy hodně ofenzivně. Hra se přelévala ze strany na stranu, a proto museli být oba gólmani na pozoru. Jako první udeřili domácí, kteří se díky brance Jakuba Zemana dostali do vedení už v sedmé minutě. V dalších minutách se pokračovalo v otevřené hře a šance se tvořily na obou stranách. V našich největších šancích neuspěli Urban a Ročín, kdy si domácí brankář připsal výborné zákroky. Nakonec se nám podařilo vyrovnat na konci poločasu, když povedený centr Ročína zakončil miletínský kanonýr Urban. Do kabin se tak oba týmy rozcházely za nerozhodného stavu 1:1.

Na začátku druhého poločasu Mrca neproměnil samostatný nájezd a z následného protiútoku se díky brance Majera dostala Třebeš do vedení. Tato situace byla jedním ze zlomových momentů utkání. Od této chvíle byli na hřišti prakticky jen domácí. V padesáté šesté minutě se podruhé v zápase trefil Zeman. Dvacet minut před koncem překonali Míru počtvrté, a to díky trefě Farkaše. Pátou branku domácích vstřelil před koncem zápasu opět Zeman. Z Třebše jsme si tedy odvezli potupného „bůra“, kdy hlavně za předvedený výkon ve druhém poločase byl tento výsledek milosrdný. V dalším utkání hostíme v derby vedoucí Bělohrad.

Vl. Krykorka – vedoucí mužstva (domácí):
Poté, co polovina našeho mužstva mohla konečně zapomenout na maturity se v Třebši hrál po dlouhé době pohledný fotbal. Obě mužstva byla lepší v útoku , než v obraně a tak se nabízely pohledné akce na obou stranách a vynikli i brankáři. Ve druhém poločase hosté postupně fyzicky odpadli a kluci v čele s Jakubem Zemanem si s chutí zastříleli. A to ještě dost šancí zůstalo nevyužito. Konečně !
Kraus – vedoucí mužstva (hosté):

První poločas se hrál pohledný fotbal. Obě mužstva si vytvořila několik šancí, ale oba brankáři inkasovali pouze jednou. Na začátku druhé půle Urban neproměnil loženku a z protiutoku šli domácí do vedení. Od té doby už na hřišti kralovali a nadělili nám potupného “bůra“.

Diváků: 80
Rozhodčí: Janeček