SK Miletín „A“ – TJ Lázně Bělohrad 2:6 (2:2)
Branky: Urban, Ročín

Richter – Nosek, Krušina, Novotný Jukl – Ročín, Machačka, Krátký (75.Drahonínský),Kněžourek (63.Bartoníček) – Urban (70.Kulhánek), Kulina


Předposlední utkání v tomto soutěžním ročníku jsme odehráli na úzkém hřišti na Pecce. Vstupovali jsme do něj s vědomím, že pokud neurveme proti prvnímu celku tabulky výhru, téměř jistě už sestoupíme po ročním působení z 1. A třídy o soutěž níže. Tomuto faktu však neodpovídala naše sestava, když se z různých důvodů nezúčastnili Němeček, Vondrouš, Hátle, Nálevka a Bartoníček. Termín utkání byl sice na poslední chvíli přesunut, avšak množství absencí hovoří o ochotě porvat se o setrvání v této soutěži vcelku jednoznačně.

Od prvních minut utkání se projevily papírové předpoklady, kdy naše obrana horko těžko stíhala kreativní kombinace hostů. Domácí se dokázali i 2 x prosadit, pokaždé jsme však na jejich vedení odpověděli – Urban (PK), Ročín. Nutno dodat, že jsme se před branku domácích dostali v první půli pouze dvakrát, takže alespoň s naší produktivitou jsme mohli být spokojeni.

Naděje na nějaký bodový zisk v tomto utkání vzaly za své hned z kraje druhé půle, kdy domácí po chybě v naší rozehře skórovali na 3:2. Celou druhou půli pak následoval stejný scénář, kdy nás svým pohybem domácí zcela přehrávali, s tím rozdílem, že své výpady již proměňovali. Konečné skóre se zastavilo na 6:2 pro domácí.

Příští týden nás čeká derniéra v 1. A třídě na půdě Nepolis, doufejme, že se sejdeme v hojnějším počtu a zakončíme účinkování v této soutěži důstojně.

Kraus – vedoucí mužstva (domácí):
Naděje na přijatelný výsledek nám vydržela pouze první poločas. Po příchodu ze šatny jsme po fatální chybě inkasovali třetí branku a pak už se projevila kvalita soupeře, který si v pohodě došel pro zasloužené body.
O. Velich – trenér (hosté):
Předposlední “ domácí “ zápas sezony jsme tentokrát odehráli proti našim jarním hostitelům z Miletína na ještě menším hřišti, na Pecce. Přes naší značnou převahu jsme odcházeli do kabin za nerozhodného stavu, když soupeř byl velice produktivní při svých ojedinělých návštěvách na naší půlce. Po přestávce jsme i my zpřesnili koncovku a tak skóre postupně narůstalo.

Diváků: 100
Rozhodčí: Šiling