SK Miletín „A“ – FC Vrchlabí 3:2 (1:1)
Branky: Ročín, Němeček, Novotný

Richter – Nosek, Novotný, Krušina, Jukl – Hátle, Machačka, Krátký (58.Bartoníček) – Ročín (83.Kulina), Urban (58.Vondrouš), Němeček


V další kole jsme přivítali soupeře ze středu tabulky, Vrchlabí. Po nezvládnutém minulém zápase jsme potřebovali nutně získat 3 body, abychom stáhli ztrátu na celky před námi. K utkání jsme opět nastoupili kompletní s velmi ofenzivní taktikou, nic jiného nám už v naší situaci nezbývalo.

Od prvních minut jsme byli aktivnějším týmem, ale opět jsme po naší chybě inkasovali jako první. Míra svým nepovedeným odkopem trefil pouze Havránka, který z 35 metrů trefil odkrytou branku – 0:1. Vyrovnat se nám podařilo ve 20. minutě, když Němečkovu střelu Rodr vyrazil k Urbanovi, který ještě přihrál na volného Ročína a ten už neměl problém poslat míč do odkryté branky – 1:1. Do konce poločasu se už hrálo bez vstřelené branky a je velká škoda, že většina našich šancí skončila špatnou finální přihrávkou.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Ihned z jejich první akce se ujali opět vedení, když míč propadl mezi obránci a Kroczek tvrdou ranou propálil Míru – 1:2. Po příchodu z kabin to byla pro nás studená sprcha, neboť jsme museli opět dotahovat. Naštěstí jsme na vyrovnání nečekali dlouho. V 56. minutě našel Jukl centrem Němečka, který osamocený na malém vápně zamířil hlavou přesně k tyči – 2:2. V 72. minutě zazdil obrovskou šanci Hátle, když se po výborném uvolnění ocitl sám před gólmanem. Bohužel zvolil nejhorší možný řešení a branku vysoko přestřelil. To nás ale naštěstí nemuselo mrzet. V 86. minutě rozehrál Machačka přímý kop přesně na hlavu Novotného, který do protipohybu nedal Rodrovi šanci – 3:2. Do konce zápasu se už nic podstatného nestalo, a tak jsme si připsali tři body do tabulky. V dalším kole zajíždíme na hřiště Třebše.

Kraus – vedoucí mužstva (domácí):
Vyrovnané utkání, ve kterém jsme dvakrát prohrávali a v závěru strhli vítězství na naši stranu.
Zdeněk Lukeš – trenér (hosté):
Hodnotit prohrané utkání, ve kterém dvakrát vedete, je dost těžké. Ke konci zápasu jsme hodně chybovali a to byl důvod, proč jsme nakonec prohráli.

Diváků: 70
Rozhodčí: Hlaváč