Sk Bystřian Kunčice – SK Miletín „A“ 2:1 (1:0)
Branka: Urban

Richter – Nosek, Krušina, Novotný, Jukl – Ročín, Hátle, Machačka, Krátký (65.Bartoníček), Němeček – Urban (72.Vondrouš)

V sobotu jsme zajížděli k dalšímu soupeři bojující o záchranu, kterému se ale doma daří a na domácím hřišti neprohrává. Do utkání jsme přesto chtěli vstoupit aktivně a potvrdit vydřené body z předchozího zápasu proti Hořicím. K zápasu jsme nastupovali kompletní.

Od začátku zápasu byli fotbalisté Kunčic aktivnější a během úvodních minut si vypracovali několik standardních situací. Díky dobrému vstupu do zápasu se právě domácí jako první prosadili střelecky. V jedenácté minutě využili našeho zaváhání, když jsme nedůsledně přistoupili Doležalovi, který přihrál na Laštovičku, a ten zpoza vápna skákavou střelou prostřelil Míru. Domácí měli v následujících minutách další střely, ale s těmi si Míra už poradil. Naši největší příležitost ke skórování měl po individuální šanci Hátleho Němeček, ten ale ve svojí šanci selhal a nechal vyniknout domácího gólmana. První poločas tak skončil těsným vedením Kunčic 1:0.

Do druhého poločasu jsme se vrátili odhodláni otočit výsledek. Na soupeře jsme vlítli a celý druhý poločas jsme byli lepším týmem. Už ve 47. minutě se nám podařilo srovnat. Němeček ve vápně uvolnil Urbana, který si sám před gólmanem už věděl rady a střelou na přední tyč vyrovnal. Vyrovnání vneslo do našich řad ještě větší dávku sebevědomí a odhodlání strhnout vedení na naši stranu. Bohužel se ale opět ukázal náš největší problém, který nás provází celou sezónu, a to je střílení branek. V posledních dvaceti minutách jsme měli tři nájezdy na brankáře, které ale postupně Vondrouš, Ročín a Němeček trestuhodně zahodili. Další pološance zůstali nevyužity, a tak v závěru utkání přišel zákonitě trest. Domácí v nastavení zahrávali poslední přímý kop utkání, který zaváněl ofsajdem, ale praporek pomezního zůstal dole a domácí až napotřetí prostřelili Míru. Velká škoda opět inkasovaného gólu z nastavení. Teď už nám zbývá pouze teoretická šance na záchranu, kdy bychom museli minimálně 3 zápasy vyhrát. V dalším utkání hostíme na našem hřišti Vrchlabí.

Z.Šulc -sekretář (domácí):
Byl to bojovný nervózní zápas plný nepřesností se štastným koncem pro naše barvy.Získali jsme velmi cenné tři body.
Kraus – vedoucí mužstva (hosté):
V důležitém zápase o naději se hrál fotbal nahoru dolu. Domácím vyšel začátek a v desáté minutě šli dovedení. Po změně stran vyrovnal Urban a my jsme převzali iniciativu. Na obou stranách bylo několik šancí zápas rozhodnout. Ty naše dvě v závěru utkání jsme neproměnili a tak přišel trest v devadesáté minutě kdy domácí vstřelili rozhodující branku. Pro nás je to kruté a pro domácí asi velká úleva.

Diváků: 120
Rozhodčí: Šedivý