Žáci, v neděli po čtyřech kolech se opět ukázali na domácím hřišti. Do malebného městečka zavítali soupeři z Chomutic a Kopidlna.
Oba týmy byly účastníci finálových turnajů z uplynulé sezóny. Už to slibovalo pěknou
podívanou. Před 7. kolem miletínští kluci s dvěmi výhry, jednou prohrou a jednou prohrou na penalty okupovali 4. místo tabulky s pěti bodovou ztrátou na první Milíčeves. Tým Chomutic byl na průběžném 6. místě, protože měl dvě utkání k dobru z odloženého 2. a 3. kola. Nejhůře na tom bylo Kopidlno, které za šest utkání nasbíralo pouhé 4 body a patřilo jim tak 8.místo.

V úvodním zápase dne jsme vyzvali Chomutice a na gól jsme nemuseli dlouho čekat. Po pasu mezi obránce od Vojty Jalového se dostal k míči Šimon Machačka a v 8. minutě utkání jsme vedli 1:0. Poté jsme měli řadu gólových příležitostí zvýšit skóre do konce prvního poločasu na 3:0 a mohlo být po zápase. Bohužel jsme nedokázali využít šance ani na úvodu druhého poločasu a v posledních 5 minutách utkání jsme přestali úplně hrát. V obraně jsme měli den otevřených dveří a záloha se nestíhala vracet po ztroskotané akci po
nepřesných přihrávkách. Lví podíl na bodovém úspěchu měl brankář Matěj Němeček, který v tomto hluchém místě utkání, předvedl řadu excelentních zákroků.

Ve druhém utkání s Kopidlnem jsme navýšili tlak do brankového prostoru a prvního gólu utkání jsme se dočkali taktéž v 8. minutě po nahrávce od Vojty Jalového se střelecky prosadil Matěj Kučera. Opět přes řadu neproměněných šancí jsme odcházeli po poločase do kabin za stavu 1:0. Druhý poločas jsme začali o poznání mnohem lépe a vypadalo to, že jsme konečně prolomili střeleckou smůlu. V 21. minutě se trefil Pepa Hanzlík a o šest minut později navyšoval skóre na 3:0 Adam Špůr. Do konce utkání už se na světelné tabuli
nic neměnilo a přes počet střeleckých šancí v před brankovém prostoru to je velmi milosrdný výsledek.

Miletín 1:0 (1:0) Chomutice – 8. Šimon Machačka (Vojta Jalový)

Miletín 3:0 (1:0) Kopidlno – 8. Matěj Kučera (Vojta Jalový), 21. Pepa
Hanzlík (Vojta Jalový) a 27. Adam Špůr (Ondra Sehnal)

Sestava: Němeček – Špůr, Nosek, Sehnal, Jalový, Vondrouš, Urban (1. utkání),
K. Machačka, Kučera, Šubrt, Š. Machačka a Hanzlík