Miletínští mladší žáci byli v průběhu Finálových turnajů pozváni na krajský turnaj, který se sehrál v nedaleké Milíčevsi. Mimo domácího mužstva se turnaje zúčastnilo dalších pět celků z Královehradeckého a Libereckého kraje. Za Liberecký kraj pozvánku přijalo Stráž nad Nisou a zástupci Královehradeckého kraje byiy žáci z Miletína, Kopidlna, Rovenska a Hrubého Jeseníku.
Žáci odjížděli na turnaj bez opor jako je Pavlik Horáček, který nastřílel 97 gólů na tuto sezónu a mladého Matěje Kučeru, který si během sezóny svými výkony vybojoval místo v základní sestavě. Pavlik jel pomoct starším žákům z Bělohradu, kteří hráli poslední Finálový turnaj a Matěj jel pomoct starší přípravce Miletína taktéž na posledním Finálovým turnaji. Právě z tohoto důvodu nás přijeli posílit bratři Jirka a Péťa Zajíčkovi, kteří uplynulou sezónu odehráli v krajské Jičíněvsi.

Miletínští kluci sehráli hned úvodní utkání turnaje, kdy se střetli s týmem z Rovenska. Už při pár momentech od začátku utkání bylo vidět, že se střetly dva nejlepší týmy turnaje. A že každý bod bude do budoucna velmi důležitý. Utkání začalo lépe Rovensko, které vstřelilo rychlý gól na 0:1 a o pár minut navýšilo své vedení na 0:2. Jenomže potom se probudili i naši žáci, kteří zrychlili krok a předvedli skvělý tlak do brány a dokázali tak snížit na 1:2 a pouhé 3 minuty do konce utkání přišlo na vyrovnání skóre zápasu na 2:2 ( 1
+0 Péťa Zajíček, 1+0 Kuba Vondrouš, 0+1 Adam Špůr a 0+1 Vráťa Hak ) Toto skóre už vydrželo do konce utkání a do budoucna to byl souboj o první místo na dálku, kde se později ukáže, že každý gól byl velmi důležitý.
Druhé utkání jsme sehráli s kluky z H. Jeseníku, které jsme vyprovodili ze hřiště za stavu 5:0 ( 2+0 Péťa Zajíček, 1+1 Jirka Zajíček, 1+0 Kuba Vondrouš, 0+1 Ondra Sehnal,
0+1 Pepa Hanzlík, 0+1 Vráťa Hak a 0+1 Adam Špůr )
Ve třetím utkání nás čekal už tradiční soupeř z Milíčevse. Se kterým jsme sehráli mnoho jednoznačných utkání a toto se mohlo zařadit přímo mezi ně. Jediné co tomu chybělo byla přesná koncovka. Proto jsme utkání dohráli za nerozhodného stavu 0:0.
Jelikož Rovensko své druhé utkání remízovalo 0:0 s Kopidlnem, tak už jsme měli zbytek turnaje ve svých rukou. Jenomže remízou v tomto utkání se na nás bodově tým z Rovenska dotáhl a opět to byl boj na dálku, který trval až do samého konce turnaje.
Po remíze s Milíčevsí jsme měli na řadě opět známého soupeře z Kopidlna, se kterým jsme až do poslední minuty utkání hráli za nerozhodného stavu 0:0. Právě v poslední minutě se míč dostal k Adamovi Špůrovi, který zúročil svojí střelu a vyslal bombu, která proletěla chumlem těl až za záda bránkáře. A my mohli slavit další důležitou výhru 1:0 a živit šanci na celkové vítězství.

Do posledního utkání jsme měli cíl vstřelit co nejvíce gólů aby jsme si vybudovali patřičný náskok na soupeře z Rovenska, ale utkání se vyvíjelo jiným směrem než jsme si přáli. V půlce utkání jsme museli obracet nepříznivé skóre 0:1 pro Stráž nad Nisou. Ale ani to nic neměnilo na naší hře, kde jsme už tradičně celé utkání nastěhovaní u soupeře, jen jsme
selhávali v koncovce. Ale ani toto netrvá věčně a utkání jsme otočili v náš prospěch na 3:1 ( 1+0 Matěj Němeček, 1+0 Péťa Zajíček, 1+0 Pepa Hanzlík, 0+1 Jirka Zajíček a 0+1 Vráťa Hak )
Po odehrání našich utkání jsme byly nuceni čekat na skóre z utkání Rovensko s Hrubým Jeseníkem. V tomto utkání nesmělo Rovensko vstřelit více jak dva góly. Vzhledem k tomu, že H. Jeseník jsme porazili 5:0, tak možnost, že by Rovensko prohrálo, nebo vstřelilo pouze 2 góly vypadalo nemožné. Už proto, že Rovensko se dostalo v půlce utkání do vedení 1:0 se náš cíl na vítězství v turnaji vzdaloval. A další věc, která nám nepřidal na pohodě bylo, že celé utkání se sehrálo před bránou, kterou střežil golman z Hrubého Jeseníku.
Jenomže, my to vítězství chtěli více a věřili jsme až do konce posledního utkání. Rovensko nakonec porazilo Hrubý Jeseník 1:0 a to nám stačilo k tomu aby jsme mohli oslavovat další titul do sbírky v této sezóně.
Nominovaná sestava: M. Němeček – A. Špůr, M. Cerman, V. Hak, O. Sehnal, J. Hanzlík, J. Vondrouš, P. a J. Zajíčkovi.

Výsledky turnaje:

Miletín 2:2 Rovensko

Miletín 5:0 Hrubý Jeseník

Milíčeves 0:0 Miletín

Miletín 1:0 Kopidlno

Miletín 3:1 Stráž nad Nisou

Konečné pořadí turnaje:

1, Miletín

2, Rovensko

3, Kopidlno

4, Milíčeves

5, Hrubý Jeseník

6, Stráž nad Nisou