Dnes mladší žáci odcestovali na druhý finálový turnaj do Kopidlna, kde i přes prohru s domácím týmem jim to stačilo na vítězství a odváží si tak cenné 1. místo a 6 bodů do tabulky.
První utkání naši žáci sehráli s Milíčevsí, kterému stihlo nastřílet v polovině úvodního dějství pět gólů. A tak si mohli dovolit ve druhém poločase pošetřit síly do druhého utkání.
Miletín (5:0) 5:0 Milíčeves ( 3+0 Pavel Horáček, 1+0 Jakub Vondrouš, 1+0 Adam Špůr a 0+3 Vráťa Hak )
Druhé utkání jsme nastoupili proti domácímu Kopidlnu. První poločas jsme dokázali vstřelit vedoucí gól na 0:1 a z mnoha dalších šancí jsme nedokázali rozvlnit síť. A skóre se neměnilo až do začátku druhého poločasu, kde jsme inkasovali dva slepené góly a rázem jsme prohrávali 2:1. I přes naše dvě šance v samotném závěru utkání jsme nedokázali vstřelit gól a tak se skóre neměnilo.

Kopidlno (0:1) 2:1 Miletín ( 1+0 Pavel Horáček )

Ve třetím utkání nás čekaly Chomutice, se kterými jsme na posledním turnaji ztratili náš jediný bod, kdy jsme nedokázali z mnoha šancí vstřelit góla a rozhodlo se až na penaltách.

Dnešní utkání se sehrálo ve stejné režii jako poslední střetnutí, ale jen s jedinou změnou. Dokázali jsme využít naše šance a rozstřílet Chomutice 7:0.
Miletín (1:0) 7:0 Chomutice ( 5+0 Pavel Horáček, 2+1 Matěj Kučera, 0+3 Vráťa
Hak a 0+2 Pepa Hanzlík )

Výsledky 2/4 finálového turnaje:

Kopidlno 0:0 ( 1:0 penalty ) Chomutice

Miletín 5:0 Milíčeves

Kopidlno 2:1 Miletín

Milíčeves 0:0 ( 1:0 penalty ) Chomutice

Kopidlno 0:2 Milíčeves

Miletín 7:0 Chomutice