SK Miletín „B“ – Sokol Dětenice 5:1 (1:0)
Branky: Haman 3, Kulhánek (p), Lámr

V neděli odpoledne jsme hostili Dětenice, které se nachází na druhém místě tabulky. Už z toho bylo patrné, že půjde o těžké utkání. Když k tomu ještě připočteme, že se hrálo po sobotních Miletínských pivních slavnostech, které navštívily dvě třetiny týmu, a navíc ve stejný čas s naším áčkem, které nám „sebralo“ dva pravidelné členy základní sestavy, tak nás opravdu nečekalo nic jednoduchého. Jediným pozitivem byl návrat Žabáka a Jindřicha do sestavy.

Samotné utkání se pro nás zpočátku nevyvíjelo dobře. Hosté výborně kombinovali a dostávali se do šancí, které jsme s vypětím sil odvraceli. Hlavně jejich rychlá křídla nám dělala problémy. V 9. minutě mohli jít i do vedení po střele z 25 metrů, ale ta jen orazítkovala břevno. Jinak se dá říci, že nám půl hodiny nepůjčili míč. Až ve 27. minutě střílel Jindřich z 30 metrů po chybě v jejich rozehrávce, ale těsně mimo. A pak jsme šli v 35. minutě z ničeho nic do vedení. Vypadalo to, že už se Mára Drahonínský na naše útočné snažení nemohl dívat a z pozice levého obránce se prodral až do vápna, kde ho hostující stoper zfauloval. Žabák na penaltu určil Jindřicha a ten nás poslal nekompromisně do vedení – 1 : 0.

Do druhého poločasu šli hosté se snahou o vyrovnání, ale hned ve 48. minutě se k odraženému míči ve vápně dostal Žabák a ze sedmi metrů mířil levačkou do šibenice – 2 : 0. To naprosto zaskočilo hosty, kteří se ve snaze o zkorigování výsledku hnali zbrkle vpřed. My jsme měli naopak spoustu prostoru pro brejky. V 53. minutě měl šanci Poláček, ale z 20 metrů střílel nad branku. V 55. minutě jsme postupovali 3 na 1, ale nakonec z toho nic nebylo. Ovšem už o minutu později zvýšil Michal Haman – 3 : 0. Hektické minuty pokračovali. V 58. minutě se kopala penalta i proti nám. Za hosty se štěstím odrazem od břevna snížil jejich brankář – 3 : 1. Po tomto snížení se ještě vystupňovala jejich aktivita, ale v 67. minutě ji otupil svým druhým gólem Michal Haman po krásné kombinaci a přihrávce od Honzy Šotoly – 4 : 1. Konečnou podobu dal výsledku opět Michal Haman, který zkompletoval „hattrick“ v 84. minutě po přihrávce Balůa. Na konci utkání tedy svítilo na tabuli nečekaně vysoké skóre, které bylo pro hosty dost kruté.

Sestava:
Kafka – Střížka, Fof, Blažek, Drahonínský – Šotola, Poláček, Lámr, Haman – Kulhánek (57. Zdeněk), Balihar