SK Miletín „B“ – Nová Paka „B“ 1:1 (0:0)
Branky: Drahonínský

V neděli odpoledne jsme hostili v posledním zápase sezóny jistého vítěze okresní soutěže tým Nové Paky „B“. Na utkání se pěkně dívalo, protože nabídlo spoustu šancí na obou stranách.

V 5. minutě se v první šanci ocitl Kanár po přihrávce Honzy Šotoly, ale těsně minul. Hosté zahrozili v 9. minutě, ale stříleli také nepřesně. V 15. minutě jsme měli velkou šanci jít do vedení. Po akci Marka Drahonínského a Honzy Šotoly hosté vykopávali míč až z brankové čáry. Ve 24. minutě se do šance dostávali hosté poté co Marek Drahoníský zkoušel kličku těsně před vápnem, ale vše nakonec zachránil Láďa Fof a míč jim čistě odebral. Ve 30. minutě hosté stříleli nepřesně z vápna a ve 38. minutě měli závar ve vápně po centru z poloviny hřiště, ale Jarda Kafka střelu chytil. Na konci poločasu se dvakrát zastřeloval Marek Drahonínský, ale obě brankář hostí zneškodnil. Problémy měl hlavně s tou druhou, kterou vyrazil na roh. Škoda, že mířila doprostřed branky, mohli jsme se radovat.

Hned od začátku druhého poločasu jsme na hřiště poslali dva čerstvé hráče, ale byli to hosté, kteří mohli jít v 54. minutě do vedení, když střela Wojcika skončila na spojnici tyčí. V 61. minutě jsme vystřídali opět dva hráče a hned v 63. minutě si zopakoval minelu z 1. poločasu Marek Drahonínský. Nechal se obrat o míč těsně před vápnem a střelu Knappa mířící do branky vytěsnil Jarda Kafka špičkou kopačky na tyč. V 65. jsme šli do vedení. Z pravé strany zacentroval David Vondrouš. Jeho centr přeletěl všechny hráče a až za vápnem se ho zmocnil Mára Drahonínský. Navedl si míč doprostřed hřiště na střelu a z 20 m zamířil přesně k levé tyči hostující branky – 1 : 0. Od té doby se hosté pustili do ještě většího útočení a místy zle zatápěli naší obraně. V 72. minutě Luboš Nosek odkopával míč po průniku Malého, následně Jarda Kafka vyrazil míč po dlouhém autu, ale hosté míč pohotově vraceli zpět na branku a trefili v ní stojícího Kanára. My jsme místy vyráželi do protiútoků, avšak bez úspěchu. V 81. minutě se hosté dočkali vyrovnání. Z trestného kopu z 20 m se trefil po zemi přesně k pravé tyči střídající Dlabola – 1 : 1. V 83. minutě mohli jít dokonce do vedení, ale trefili pouze tyč. Utkání tedy nakonec skončilo remízou a nám se podařilo udržet jarní neporazitelnost!

Sestava:
Kafka – Blažek (46. Nosek), Fof, Kožíšek, Drahonínský – Střížka (46. Zdeněk), Kněžourek, Lámr, Vondrouš – Šotola (61. Kulhánek), Filounek (61. Balihar)