SK Miletín : Sokol Malšovice 8:6 (5:2)
Branky: Jalový 3x, Hanzlík 3x, Flégl 1x, Baliharová

Sestava: Kučera M. – Jalový V., Kozák F., Machačka Š., Paulus M., Flégl M., Paulus T., Machačka J., Hanzlík J.,Baliharová E., Šubrt M.Úterní utkání nezastihlo ani jednoho soupeře v ideálním rozpoložení. I díky tomu byli diváci svědky nejrychlejší branky Miletína v sezóně, kdy J.Hanzlík obral o míč rozehravající soupeře a sám během několika vteřin zakončil svůj první únik na branku Malšovic. Podařilo se nám pak dalšími brankami odskočit až na rozdíl tří branek. Hosté však nesložili zbraně, snížili dvěmi trefami na 3:2. To byl impulz pro naše barvy a do přestávky jsme šli opět s tříbrankovým vedením 5:2.
Po změně stran a výměně brankáře u hostí se hosté dostali na dostřel, když záhy to bylo už jen 5:4. Od tohoto okamžiku jsme si vždy dokázali vybudovat dvoubrankový náskok, který stejně úspěšně Malšovice vždy brankou stáhli na rozdíl jediné trefy. Definitivu nám vystřelila až minutu před koncem E. Baliharová, která tak vstřelila první branku v kategorii starších elévů.
Avšak takovýto výkon by na kteréhokoliv jiného soupeře jen těžko stačil. Chceme-li potrápit i další týmy nadstavby, bude nutné přidat a podat lepší výkon, než kterého jsme byli svědky.